Meny

Djokovic til finale i US Open

Novak Djokovic er klar for en ny Grand Slam-finale. Han slo franske Gaël Monfils i fredagens semifinale i US Open. Foto: Anthony Gruppuso / USA TODAY Sports / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York (NTB): Verdensener Novak Djokovic er klar for en ny Grand Slam-finale etter å ha slått franske Gaël Monfils med 6-3, 6-2, 3-6 og 6-2 i fredagens semifinale i US Open.

Novak Djokovic virket å gjøre kort prosess på Monfils. Den franske spilleren som har imponert i årets turnering virket både sliten og uinspirert i de to første settene som serberen enkelt tok hjem 6-3 og 6-2.

Etter at Djokovic gikk opp i en 2-0-ledelse i det tredje settet sto Monfils for en eksepsjonell forvandling. Han slo tilbake og vant fem strake game. Franskmannen hadde også noen settballer, men Djokovic avverget franskmannen holdt derimot sin neste serve og tok hjem tredje settet med 6-3.

Utover i det fjerde settet virket Monfils derimot mer og mer kjørt. Det ble mål til 33 grader i skyggen på Arthur Ashe-arenaen i New York. På stillingen 3-2 var det derimot Djokovic som måtte ta en time out for å få legebehandling for en vond skulder.

Det endte med at han tok de tre neste gamene og kampen med 6-2 i det fjerde settet.

I finalen venter vinneren av semifinalen mellom sveitseren Stan Wawrinka og japanske Kei Nishikori. (©NTB)

Populært