Meny

Del Potro enkelt videre til fjerde runde

Juan Martin del Potro feirer seieren over David Ferrer i US Open. Foto: Anthony Gruppuso / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York (NTB-AFP): Juan Martin del Potro tok seg til den fjerde runden i US Open for første gang siden 2012, men innrømte at han ikke bryr seg om resultatet etter 7-6, 6-2, 6-3-seieren over David Ferrer.

Det viktigste for argentineren er nemlig å bygge opp igjen karrieren etter flerfoldige håndleddsoperasjoner. Del Potro vant US Open tilbake i 2009 og var i en periode oppe på en fjerdeplass på verdensrankingen, men er nå på 142.-plass.

Hvis 27-åringen vil klatre ytterligere på rankingen må han slå Dominic Thiem i den fjerde runden. En motstander han slo da de møttes i Madrid tidligere i år.

Del Potro har ikke tapt et eneste sett på veien til den fjerde runden og han ser ikke ut til å ha mistet formen fra OL da han tok seg til finalen etter å ha slått Novak Djokovic og Rafael Nadal på veien.

– Det er ikke så viktig om jeg taper eller vinner. Jeg vil bare spille min tennis igjen etter alle problemene jeg har hatt, sa del Potro etter seieren over Ferrer.

– Hvis jeg kan slå like bra som jeg gjorde i 2009 vil det være morsomt for alle, fortsatte han. (©NTB)

Populært