Meny

Vil gi Tyskland motbakke på Ullevaal

Tyskland-proff Ørjan Nyland synes det er mer inspirerende enn skremmende å møte Tyskland og vil gi motstanderen bratt motbakke på Ullevaal i stedet for «a walk in the park». Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandvika (NTB-Sjur Natvig): Norges Tyskland-proffer vil ikke la Joachim Löws menn sanne forventningene om at det bare er å møte opp og hente med seg poengene i VM-kvalifiseringskampen på Ullevaal.

– I klubben fikk jeg beskjed om at vi må være fornøyd om vi taper mindre enn 6-0. De forventer nok en grei seier, sier Nürnberg-spiller Even Hovland til NTB.

Han er en av seks spillere i Norges tropp som har klubbhverdagen sin i Tyskland. For dem betyr søndagens kamp kanskje enda mer enn for de andre.

– Det blir ekstra spesielt å møte dem. Vi har snakket om denne kampen i lang tid, og tyskerne tror vel egentlig at det blir «a walk in the park». Det gjør det ekstra gøy og motiverende for oss å prøve å motbevise det, sier Ingolstadt-keeper Ørjan Nyland til NTB.

I stedet for en spasertur i parken vil han gi tyskerne et bratt fjell å bestige.

– Vi må gjøre en topp innsats alle mann, fra den som står bakerst til den som skal være fremst og score mål. Vi må gjøre en maks landskamp, slik vi nesten gjorde mot Italia i fjor, og for så vidt mot Belgia i vår, bare at vi må holde ut det siste kvarteret også og stenge igjen, sier han. (©NTB)

Populært