Meny

Politiet har funnet klær tilhørende skadd kvinne

Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Sarpsborg har funnet klær som skal tilhøre kvinnen som lørdag morgen ble funnet ille tilredt i en gate i byen.

– Vi fant noen plagg et kvartal fra der kvinnen ble funnet, og det er også kommet inn vitneobservasjoner om personer som er sett i området, uten at vi for øyeblikket kan knytte disse direkte til kvinnen, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB.

Kvinnen i 30-årene ble funnet delvis avkledd, beruset og nedkjølt tidlig lørdag morgen. Det var en ansatt i politiet som var på vei til jobb, som oppdaget kvinnen, melder NRK.

Kvinnen har ikke vært i stand til å gjøre rede for hva som har skjedd. Hun er innlagt på akuttmottaket på sykehuset og vil senere bli tatt med til overgrepsmottaket.

– Vi har fått bekreftet kvinnens identitet og har kontaktet samboeren hennes, som nå er på sykehuset. Kvinnen kan ha blitt utsatt for vold, men vi holder foreløpig åpent hva som kan ha skjedd. Hun har ikke vært i stand til å forklare seg ennå, sier Sandberg.

Politiet er fortsatt interessert i tips fra folk som kan ha sett noe i området Vikens gate-Færders gate før klokken 5 natt til lørdag. Området ligger noen få kvartaler fra flere utesteder i byen.

Populært