Meny

Ingen god start for Tutta i Canada

Suzann Pettersen ligger på en delt 17.-plass etter førsterunden i Cambridge. Her i aksjon under OL i Rio de Janeiro. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cambridge (NTB-AFP): Suzann Pettersen innledet med en førsterunde på tre slag under par og ligger på en delt 17.-plass i LPGA-turneringen i Cambridge før dag to.

Den norske golfprofilen uttalte før turneringen at hun hadde funnet godfølelsen etter OL i Rio de Janeiro, men tre bogeys ødela Pettersens førsterunde som endte på 69 slag torsdag.

35-åringen åpnet sterkt med birdie på hull to og fire, før hun pådro seg dagens første bogey på hull sju. Pettersen spilte seg raskt opp igjen med birdie på hull åtte og ni, men fikk en dårlig start på de ni siste med bogey på hull 11 og 13. To birdies i annen halvdel av runden var ikke nok til å blande seg inn i toppen.

Pettersen deler 17.-plassen med 16 andre spillere.

Sørkoreanske Chella Choi troner øverst på listen etter sin 66-runde. Ett slag bak ligger svenske Dani Holmqvist, spanske Azahara Munoz og Britanny Lang, amerikaneren som ble nummer to i Cambridge i fjor bak Pettersen.

– Det var mye vind i dag, men spillet mitt er godt, og jeg gjorde mange birdies, sier Choi, som ble nummer sju i Calgary forrige helg. (©NTB)

Populært