Meny

Robson-Kanu lyktes i klubbjakten

Hal Robson-Kanu fortsetter karrieren i West Bromwich. Foto: Matthew Childs / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Bromwich (NTB): Hal Robson-Kanu skal igjen spille Premier League-fotball. Den walisiske EM-profilen signerte onsdag for West Bromwich.

Robson-Kanu var klubbløs etter å ha forlatt Reading etter forrige sesong, men vakte oppmerksomhet med en solid EM-innsats for Wales. 27-åringen har signert for de to neste årene med WBA, melder klubben på sitt nettsted.

– Det var en viktig avgjørelse for meg og familien, og vi tok tiden vi trengte. Men det er en fantastisk klubb og manager, og jeg er virkelig glad for å være her, sier spissen.

Robson-Kanu hadde vært Readings eiendom i ni sesonger. Han har fra før spilt én sesong i Premier League, da klubben var oppe i 2012/13.

– Alle koste seg med å se Hals bidrag til Wales' prestasjon i EM, og vi er glade for å ha ham med på laget, sier WBAs walisiske manager Tony Pulis.

Wales nådde semifinalen i EM, der det ble tap mot europamester Portugal. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus