Siktede etter dødsvold i Stjørdal fortsatt i isolasjon

Det er ikke kjent hva som skjedde natt til lørdag 9. juli før politiet i 4.30-tiden mottok melding om en skadd mann på en gård i Lånke i Stjørdal. Da de kom fram var han død. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Det er ikke kjent hva som skjedde natt til lørdag 9. juli før politiet i 4.30-tiden mottok melding om en skadd mann på en gård i Lånke i Stjørdal. Da de kom fram var han død. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

 Tre av de fire mennene som er siktet for grov kroppskrenkelse et at en 23 år gammel landsmann døde i Lånke i Nord-Trøndelag i juli, skal sitte ytterligere én uke i isolasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mennene har sittet varetektsfengslet siden 11. juli med brev- og besøksforbud, medieforbud og i fullstendig isolasjon, skriver Adresseavisen.

– Når siktede nå har sittet seks uker i isolasjon nærmer man seg etter rettens syn en grense for videre isolasjon, heter det i kjennelsene fra Inntrøndelag tingrett etter at påtalemyndigheten begjærte to nye uker i isolasjon for de tre. Den fjerde, en 43-åring, ble løslatt denne uken. De andre er i varetekt til 1. september.

Den litauiske mannen på 23 år ble funnet død på en gård i Lånke i Stjørdal i Nord-Trøndelag 9. juli. Politiet har vært sparsomme med ytterligere detaljer av hensyn til etterforskningen.

Personvernpolicy