Argentinsk OL-gull i landhockey

Argentina sikret OL-gull i landhockey etter å ha vunnet 4-2 mot Belgia. Foto: REUTERS/Vasily Fedosenko
Argentina sikret OL-gull i landhockey etter å ha vunnet 4-2 mot Belgia. Foto: REUTERS/Vasily Fedosenko Foto: NTB scanpix

Rio de Janeiro (NTB): Argentina kunne juble over OL-gull etter å ha slått Belgia 4-2 i landhockeyfinalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det argentinske mannskapet jublet hemningsløst etter at gullet var i boks.

– Jeg kan ikke tro det. Vi er ferdige, og vi er glade, men jeg tror ikke det har gått opp for oss ennå, sa Argentina-spiller Pedro Ibarra da han møtte pressen etter kampen.

Etter at laget ledet 3-1 etter to omganger, kom Belgia tilbake og reduserte til 2-3 i tredje periode med Gauthier Boccard. Belgia presset på for den viktige utligningen i den fjerde og siste perioden, men i stedet var det Argentinas Agustin Mazzilli som avgjorde kampen med sin 4-2-scoring kun 16 sekunder før slutt.

– Det er målet alle drømmer om å score – å gjøre 4-2 og avslutte kampen på den måten. Derfor satte jeg meg ned i målet og tok inn alt. Jeg hadde arenaen og lagkameratene mine rundt meg, og det var stort, sa Mazzilli.

OL-gullet var Argentinas annet under sommerlekene i Rio de Janeiro.(©NTB)

Personvernpolicy