London-exiten ergrer fortsatt Nesteng

Bueskytteren Bård Nesteng opplevde en stor nedtur i London-OL. Nå gjør han et nytt forsøk i Rio. Her er han fra den brasilianske OL-landsbyen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix.
Bueskytteren Bård Nesteng opplevde en stor nedtur i London-OL. Nå gjør han et nytt forsøk i Rio. Her er han fra den brasilianske OL-landsbyen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Rio de Janeiro (NTB-Stian Grythaugen): Bård Nesteng (37) forlot London-OL i tårer etter å ha blitt utslått i åttedelsfinalen. Måten nedturen kom på, irriterer ham fortsatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag starter østfoldingen Nesteng jakten på OL-suksess i Rio de Janeiro. Plasseringsrunden danner utgangspunktet for lørdagens intense duellskyting.

I London for fire år siden tok eventyret slutt i åttedelsfinalen. Japanske Takaharu Furukawa vant duellen – etter at Nesteng skjøt på seg to skuffende seksere i fjerde runde.

– Det irriterer meg den dag i dag. Den største skuffelsen var måten det skjedde på, sier Nesteng til NTB.

– Hva lærte du av det som skjedde sist?

– Jeg har tatt med meg hvordan ting endte i London. Jeg skal ikke si at det var to slurvete skudd, for de føltes OK, men det endte opp med noe som ikke var bra. Der og da var det mer skuffende enn å ryke ut av konkurransen, og det har nok formet innstillingen min og måten jeg har jobbet på siden, sier Nesteng. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus