Nok et offer etter Nice-angrepet

En mann tenner et lys på et minnested for ofrene i Nice-angrepet. 
Foto: Jean-Pierre Amet / Reuters / NTB scanpix
En mann tenner et lys på et minnested for ofrene i Nice-angrepet. Foto: Jean-Pierre Amet / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Nice (NTB): Antall drepte etter lastebilangrepet på strandpromenaden i Nice har steget etter at en mann døde på sykehus av skadene han fikk i angrepet, opplyser franske myndigheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Totalt 85 mennesker ble drept i terrorangrepet.

Mannen som døde torsdag, mistet også sin kone i angrepet, skriver Reuters. Deres 14 år gamle datter ligger fortsatt på sykehus.

– Alle mine tanker er med datteren, familien og slektningene av Pierre Hattermann som nylig døde, sier regionpresident Christian Estrosi.

Angrepet i Nice fant sted på Frankrikes nasjonaldag 14. juli. 85 personer, ti av dem barn, ble drept da 31 år gamle Mohamed Lahouaiej-Bouhlel kjørte en lastebil inn i en folkemengde på Promenade des Anglais. Flere hundre personer ble såret. 31-åringen ble til slutt skutt og drept av politiet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus