Nike slutter å produsere golfutstyr

Tiger Woods må se seg om etter en ny leverandør av køller, bager og baller.
Foto: Umit Bektas / Reuters / NTB scanpix
Tiger Woods må se seg om etter en ny leverandør av køller, bager og baller. Foto: Umit Bektas / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Beaverton (NTB-AP): Tiger Woods og andre golfprofiler må bytte leverandør etter at sportsgiganten Nike har besluttet å stanse produksjonen av golfutstyr.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en pressemelding opplyser Nike at de vil konsentrere sin utvikling på golffronten om sko og klær. Det betyr at selskapet slutter med køller, baller, bager og annet utstyr.

– Vi jobber for å være den ubestridte eneren innen golfsko og -tøy. Dette vil vi oppnå ved å investere i prestasjonsinnovasjon for utøvere og å levere en bærekraftig økonomisk vekst for Nike Golf, sier Trevor Edwards i Nike i pressemeldingen.

Golfstjernen Tiger Woods har samarbeidet med Nike siden han ble proff i 1996, og han er fortsatt selskapets viktigste sponsorprofil. I tillegg har Nike andre, store spillere som Rory McIlroy og Brooks Koepka i sin stall.

Nike uttaler at de ikke ser for seg å miste noen av utøverne de sponser, selv om de nå må få mye av utstyret sitt fra andre leverandører. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus