Nike slutter å produsere golfutstyr

Tiger Woods må se seg om etter en ny leverandør av køller, bager og baller.
Foto: Umit Bektas / Reuters / NTB scanpix
Tiger Woods må se seg om etter en ny leverandør av køller, bager og baller. Foto: Umit Bektas / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Beaverton (NTB-AP): Tiger Woods og andre golfprofiler må bytte leverandør etter at sportsgiganten Nike har besluttet å stanse produksjonen av golfutstyr.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I en pressemelding opplyser Nike at de vil konsentrere sin utvikling på golffronten om sko og klær. Det betyr at selskapet slutter med køller, baller, bager og annet utstyr.

– Vi jobber for å være den ubestridte eneren innen golfsko og -tøy. Dette vil vi oppnå ved å investere i prestasjonsinnovasjon for utøvere og å levere en bærekraftig økonomisk vekst for Nike Golf, sier Trevor Edwards i Nike i pressemeldingen.

Golfstjernen Tiger Woods har samarbeidet med Nike siden han ble proff i 1996, og han er fortsatt selskapets viktigste sponsorprofil. I tillegg har Nike andre, store spillere som Rory McIlroy og Brooks Koepka i sin stall.

Nike uttaler at de ikke ser for seg å miste noen av utøverne de sponser, selv om de nå må få mye av utstyret sitt fra andre leverandører. (©NTB)