Drapssiktet i Lyngdal erkjenner at han er gjerningsmannen

En person er siktet for forsettlig drap etter at en person ble funnet død i en bolig i Lyngdal sent søndag kveld, opplyser politiet.
En person er siktet for forsettlig drap etter at en person ble funnet død i en bolig i Lyngdal sent søndag kveld, opplyser politiet. Foto: Mona Wikøren / NTB scanpix

Den drapssiktede mannen i Lyngdal erkjenner at han er gjerningsmannen, sier hans forsvarer ifølge NRK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han har i avhør erkjent at han er gjerningsmannen, bekrefter mannens forsvarer Sveinung Søndervik Johnsen overfor NRK.

Ifølge forsvareren er mannen samarbeidsvillig. Hans klient skal vurderes av en rettspsykiater i løpet av mandag.

Fortsatt er både siktedes og avdødes identitet uavklart. Begge er menn av utenlandsk opprinnelse. Politiet har foreløpig ikke sikker identitet på noen av dem. De er også usikre på hvordan den siktede har kommet seg til Lyngdal og etterlyser vitner som kan kaste lys over dette.

Politiet fikk melding klokka 23.40 søndag kveld om at en mann var skadd i en bolig i Lyngdal. Da de kom fram 20 minutter senere var mannen død, opplyste politiadvokat Hellek Rue under en pressekonferanse på Mandal politistasjon mandag.

– Vi tar sikte på å fremstille ham for varetektsfengsling tirsdag. Vi avventer avhør av mannen før vi kan gi nærmere opplysninger om dette, sier Rue til NTB mandag kveld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden