Luftig OL-oppladning for håndballjentene

Marit Malm Frafjord (t.h.) og Kari Aalvik Grimsbø var blant passasjerene som fikk en ufrivillig stopp med gondolen på vei opp til landemerket Sukkertoppen søndag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Marit Malm Frafjord (t.h.) og Kari Aalvik Grimsbø var blant passasjerene som fikk en ufrivillig stopp med gondolen på vei opp til landemerket Sukkertoppen søndag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rio de Janeiro (NTB): Håndballjentene fikk en ufrivillig stopp med taubanen på vei opp til landemerket Sukkertoppen i OL-byen Rio de Janeiro søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere av spillerne var med i gondolvognen som sto stille i cirka ett minutt omtrent midtveis på det siste strekket opp til toppen.

De norske håndballkvinnene og co. ankom Brasil tidlig søndag morgen, og den første dagen i OL-byen tilbrakte de som turister.

De jakter sitt tredje strake gull etter triumfene i Beijing i 2008 og i London for fire år siden.

Torsdag spiller Norge treningskamp mot Frankrike for lukkede dører. To dager senere møter de vertsnasjonen Brasil i første OL-kamp.

Så venter kamper mot Spania (8/8), Angola (10/8), Montenegro (12/8) og Romania (14/8). De fire beste fra hver av de to puljene går videre til kvartfinale. Finalen spilles lørdag 20. august. (©NTB)