Luftig OL-oppladning for håndballjentene

Marit Malm Frafjord (t.h.) og Kari Aalvik Grimsbø var blant passasjerene som fikk en ufrivillig stopp med gondolen på vei opp til landemerket Sukkertoppen søndag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Marit Malm Frafjord (t.h.) og Kari Aalvik Grimsbø var blant passasjerene som fikk en ufrivillig stopp med gondolen på vei opp til landemerket Sukkertoppen søndag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Rio de Janeiro (NTB): Håndballjentene fikk en ufrivillig stopp med taubanen på vei opp til landemerket Sukkertoppen i OL-byen Rio de Janeiro søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere av spillerne var med i gondolvognen som sto stille i cirka ett minutt omtrent midtveis på det siste strekket opp til toppen.

De norske håndballkvinnene og co. ankom Brasil tidlig søndag morgen, og den første dagen i OL-byen tilbrakte de som turister.

De jakter sitt tredje strake gull etter triumfene i Beijing i 2008 og i London for fire år siden.

Torsdag spiller Norge treningskamp mot Frankrike for lukkede dører. To dager senere møter de vertsnasjonen Brasil i første OL-kamp.

Så venter kamper mot Spania (8/8), Angola (10/8), Montenegro (12/8) og Romania (14/8). De fire beste fra hver av de to puljene går videre til kvartfinale. Finalen spilles lørdag 20. august. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus