Den nakne sannhet om USAs potensielle førstedame

Se video. Faksimile: New York Post
Artikkelen fortsetter under annonsen

Melania Trump (46) pryder i dag hele forsiden til den amerikanske storavisen The New York Post – kun iført høye hæler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

For to uker siden ble Donald Trumps kone «avkledd» da hun holdt tale på Republikanernes landsmøte i Cleveland. Grunn: Flere passasjer var stjålet fra landsmøtetalen nåværende førstedame, Michelle Obama, holdt i 2008.

Se video av talene her:

I dag våkner New York til et nakensjokk: Tabloidavisen bruker hele fronten sin på en splitter naken Melania. Bildene stammer fra et modelloppdrag fru Trump gjorde som 25-åring for et nå nedlagt fransk manneblad, Max. Bildene ble publisert året etter.

Se også: Baby hylskriker da han blir kysset av Trump

– En fantastisk personlighet

De ble ifølge The New York Post tatt på Manhatten i 1995 av den franske fotografen Alé de Basseville, som på sin hjemmeside skriver at han har norske aner: Han kaller seg ifølge Dagbladet for «prinsen av Normandie» eller «Jarl», og hevder at han er blant de siste direkte etterkommerne til Norges første konge, Harald Hårfagre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Melania var helt super, og en fantastisk personlighet. Hun var svært snill mot meg, sier de Bassseville til The New York Post, og legger til at hun overhodet ikke virket ukomfortabel med å bli fotografert naken.

Da bildene ble tatt var slovenskfødte Melania 25 år gammel, og het Knauss til etternavn.

Les også: – Trump kan bli en god president

Clintons deltok i bryllupet

De Basseville sier han synes det er viktig å vise frem skjønnheten og friheten til kvinnen, og at han er svært så stolt av bildene, fordi de hyller Melanias skjønnhet.

Donald Trump kommenterer bildene slik overfor New York Post:

– Melania var blant modellene med mest suksess, og hadde mange fotooppdrag, også for forsider og mange store magasiner. Bildet ble tatt for et europeisk magasin før jeg ble kjent med Melania, sier presidentkandidaten, og understreker at dette er både moteriktig og vanlig i Europa.

Melania og Donald Trump møttes under New York Fashion Week i 1998, og giftet seg i 2005. I det kjendisspekkede bryllpet deltok blant andre Hillary og Bill Clinton. Alle var påkledd.

Les også: Trump: – Får lyst til å slå demokrater