Den amerikanske grunnloven til topps på bestselgerliste

Den amerikanske advokaten og muslimen Khizr Khan, som mistet sin sønn da han tjenestegjorde for USA i Irak, tilbyr å låne bort sin kopi av den amerikanske grunnloven til Republikanernes presidentkandidat Donald Trump torsdag i forrige uke. Nå har salget av en lignende lommeversjon tatt av hos nettforhandleren Amazon. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB scanpix
Den amerikanske advokaten og muslimen Khizr Khan, som mistet sin sønn da han tjenestegjorde for USA i Irak, tilbyr å låne bort sin kopi av den amerikanske grunnloven til Republikanernes presidentkandidat Donald Trump torsdag i forrige uke. Nå har salget av en lignende lommeversjon tatt av hos nettforhandleren Amazon. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Los Angeles (NTB-AP): Lommeversjonen av den amerikanske grunnloven var lørdag blitt en bestselger hos nettforhandleren Amazon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 52-sider pamfletten, som koster en amerikansk dollar, var blant de ti mest solgte bøkene på Amazon lørdag ettermiddag. Nettstedet oppgir sin “ti på topp» liste hver time.

Grunnloven dukket opp som en bestselger etter at den amerikanske advokaten og muslimen Khizr Khan, hvis sønn ble drept da han tjenestegjorde for USA i Irak, viftet med en lommeversjon av den og tilbød seg å låne den til Republikanernes presidentkandidat Donald Trump under en tale på Demokratenes landsmøte i forrige uke. (©NTB)

Personvernpolicy