Skadeproblemene fortsetter for Søderlund

Alexander Toft Søderlund på innbytterbenken før privatlandskampen i fotball mellom Norge og Finland på Ullevaal stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix.
Alexander Toft Søderlund på innbytterbenken før privatlandskampen i fotball mellom Norge og Finland på Ullevaal stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Den norske landslagsspilleren Alexander Søderlund sliter fortsatt med akillesen, og må stå over torsdagens europaligakvalifiseringskamp mot greske AEK Athen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg er ikke klar ennå. Jeg har begynt å trene fotball, så satser jeg på at jeg er med neste uke, sier Søderlund til NTB.

Den samme skaden førte til at spissen avsluttet sesongen i Saint-Étienne i mai. Første forrige uke var Haugesund-gutten tilbake i trening. Etter en uke på treningsfeltet, med et avbrekk på to dager på grunn av nyrestein, fikk han imidlertid kjenning med skaden på nytt.

– Jeg brukte noen uker av oppkjøringen på å bli kvitt den i første omgang, så jeg skulle helst vært med på alt, men jeg bruker bare litt lengre tid enn de andre på å komme i form. Det er bare å kjøre på, mener Søderlund.

Spissen må dermed se Ole Selnæs, som mest sannsynlig spiller fra start, og hans andre lagkamerater kjempe med greske AEK om avansement i europaligaen torsdag kveld.

– Det er vel noe av det tøffeste vi kunne trukket. Det blir tøft, men vi skal vel i utgangspunktet være bedre, sier landslagsspissen om motstanderen.

Personvernpolicy