Åpen for alle - alltid

Wenger skal på stopperjakt

Arsenal-manager Arsène Wenger bekrefter at klubben kan hente en ny midtstopper. Foto: Jerry Lai / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix
Arsenal-manager Arsène Wenger bekrefter at klubben kan hente en ny midtstopper. Foto: Jerry Lai / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Los Angeles (NTB-AFP): AAPremier League med en kneskade. Manager Arsène Wenger bekrefter at han vil hente inn en erstatter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tyskeren pådro seg skaden i fredagens treningskamp mot Lens og er ikke med Arsenal-troppen til USA hvor laget er på treningsleir.

Tirsdag meldte Sky Sports at Mertesacker er ute i fem måneder, men Wenger ga ikke et konkret svar på hvor lenge Arsenal må klare seg uten den høyreiste forsvarsspilleren.

Arsenal har problemer på stopperplass med Gabriel Paulista ute med halsbetennelse, mens Laurent Koscielny fortsatt er på ferie etter å ha spilt EM-finale med sitt Frankrike.

Det betyr at Calum Chambers er den eneste tilgjengelige midtstopperen på seniorlaget, noe som borger for at nysigneringen Rob Holding blir Chambers midtstopperpartner på lagets USA-tur.

– Vi må se etter et alternativ for å få inn litt mer erfaring, sa Wenger på en pressekonferanse før torsdagens kamp mellom Arsenal og et sammensatt lag fra MLS.