Ajer friskmelder seg selv til Messi-møte

Kristoffer Ajer trives svært godt i Celtic under ledelse av Brendan Rodgers. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Kristoffer Ajer trives svært godt i Celtic under ledelse av Brendan Rodgers. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB-Adrian Richvoldsen): Liverpool-supporteren Kristoffer Ajer nyter livet i Celtic hvor han lytter til råd fra både Brendan Rodgers og Kolo Toure.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere Start-spilleren, som til daglig trenes av tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers, får nå også selskap og konkurranse av Kolo Toure – også han på overgang fra klubben fra Merseyside.

Etter Rodgers' ankomst, er Ajer blitt omskolert fra midtbanespiller til midtstopper. Det er en rolle han trives godt i.

– Det er veldig spennende å spille midtstopper, og det å kunne spille i flere posisjoner er bare en fordel, sier 18-åringen til NTB og legger til at han tror det er som midtstopper han vil få flest sjanser denne sesongen.

Ajer debuterte på ærverdige Celtic Park mot Wolfsburg 16. juli og ble like godt kåret til banens beste spiller. Uka etter ble veteranen Kolo Toure klar for klubben. Det er en signering Ajer mer enn gjerne ønsker velkommen. Toure er kjent for sin iver etter å hjelpe og utvikle unge spillere i klubben.

– Han er helt fantastisk. Vi har allerede fått god kontakt og det er masse jeg kan lære av ham, forteller han om sin nye midtstopperkollega. (©NTB)