Åpen for alle - alltid

Mourinho lengter hjem etter Kina-kaos

José Mourinho har gått lei alle problemene under Manchester Uniteds sesongoppkjøring i Kina. Foto: Thomas Peter / Reuters / NTB scanpix
José Mourinho har gått lei alle problemene under Manchester Uniteds sesongoppkjøring i Kina. Foto: Thomas Peter / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-manager José Mourinho kan nesten ikke vente på å forlate Kina etter en trøblete oppkjøringsturné.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oppholdet i Asia har ikke gått på skinner for United. Skikkelig grisevær, flytrøbbel og dårlige fasiliter er blant problemene den engelske storklubben har stått overfor de siste dagene.

– Snart kan vi reise hjem og trene under forhold som er trygge for spillerne, sa Mourinho under søndagens pressetreff i Beijing.

Det er særlig dagene etter 1-4-tapet for Borussia Dortmund i Shanghai som har vært turbulente for Mourinho og mannskapet hans. Halvparten av United-troppen ble tvunget til å lande i Tianji under flyturen til Beijing.

– Vi dro i to ulike fly. Den ene gruppen var uheldig og måtte lande et sted på grunn av storm. Der måtte de være i et par timer. De ankom hotellet for middag klokken 1. Spillerne tok det med et smil, fortalte Mourinho.

Etter planen skal United mandag avslutte Kina-turneen mot byrival Manchester City. Kraftig regnvær de siste dagene gjør at der fortsatt er usikkert om derbyet kan spilles.