Åpen for alle - alltid

Pedersen: – Vi virket tunge og slitne

Marcus Pedersen mener Strømsgodset spilte sin dårligste kamp for året i 0-2-tapet mot Lillestrøm. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Marcus Pedersen mener Strømsgodset spilte sin dårligste kamp for året i 0-2-tapet mot Lillestrøm. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lillestrøm (NTB): Kun tre døgn etter 120 knalltøffe minutter i europaligakvalifisering var det lite sprut å se i beina på Strømsgodset-spillerne da laget tapte 0-2 mot Lillestrøm.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det så hvert fall sånn ut. Det kan nok ha vært noe av grunnen til at vi spilte årets dårligste kamp, sa Marcus Pedersen til NTB på spørsmål om laget spilte med flate batterier.

Etter å ha sluppet inn mål på overtid av siste ekstraomgang mot danske Sønderjyske torsdag, måtte Strømsgodset vinke farvel til europaligaen. Søndag virket spillerne slitne mot et heltent Lillestrøm-lag.

– Du kjenner det litt i beina, men det bør gå greit. Men vi virket tunge og slitne, og det virket som det satt i beina hos flere av oss, fortalte Pedersen som likevel ikke ville gi torsdagskampen skylda for tapet.

– Det første kvarteret synes jeg var greit, men etter det var det helt natta. Vi hadde ingenting offensivt, vi spilte ikke ball og vi var dårlige til å forsvare oss. Det var generelt dårlig hos alle mann.

For Lillestrøm kjørte fullstendig over Strømsgodset søndag. Marius Lundemo gjorde 1-0 like før pause, mens Simen Kind Mikalsen doblet like etter hvilen. (©NTB)