To pågrepet i aksjon etter speedbåt-tyveri i Larvik

Natt til torsdag ble en speedbåt av merket Wellcraft Scarab stjålet i Larvik. Båten skal være den eneste av sitt slag i Norge.
Foto: Bilberging Vestfold AS / NTB scanpix
Natt til torsdag ble en speedbåt av merket Wellcraft Scarab stjålet i Larvik. Båten skal være den eneste av sitt slag i Norge. Foto: Bilberging Vestfold AS / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Larvik (NTB): Politiet tok i bruk egen båt og helikopter for å innhente de to mennene som mistenkes for å ha stjålet en speedbåt av merket Wellcraft Scarab i Larvik. Båttypen har nærmest fått legendestatus på grunn av TV-serien «Miami Vice».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mennene som er pågrepet er 31 og 46 år gamle, opplyser Sør-Øst politidistrikt.

Båttypen er av samme merke som ble benyttet av Sonny Crockett og Ricardo Tubbs i den gamle TV-serien fra 80-tallet, men i en nyere utgave og med en annen farge.

Båten ble stjålet fra Halsen innerst i Larviksfjorden onsdag kveld. Da politiet gikk ut med melding om tyveriet torsdag morgen, gikk det kun få timer før det kom meldinger om observasjoner, skriver Tønsbergs Blad. Etter en politijakt med båt og helikopter i Vestfold-skjærgården, ble mennene pågrepet i Lahellefjorden i Sandefjord.

Båten skal være den eneste av sitt slag i Norge, sier båteieren. Den er knall gull med modellnavnet «Scarab» skrevet med store hvite bokstaver med rød kantlinje på skrogsidene. Båten har to 275 hesters Mercury utenbordsmotorer på hekken. (©NTB)

Personvernpolicy