Flere medier: Pogba nærmer seg United

Paul Pogba i aksjon for Frankrike under fotball-EM. Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters / NTB scanpix
Paul Pogba i aksjon for Frankrike under fotball-EM. Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester (NTB): Juventus-stjernen Paul Pogba nærmer seg en overgang til gamleklubben Manchester United, ifølge medier som The Guardian og franske L'Equipe.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den franske avisen meldte onsdag kveld at partene er enige om en overgang for 23-åringen. Overgangssummen skal være på hele 120 millioner euro, tilsvarende over 1,1 milliarder kroner, ifølge L'Equipe.

Også vanligvis pålitelige The Guardian skrev onsdag kveld at United-avtale nærmer seg for Pogba. Avisen nevner en overgangssum på en drøy milliard, men mener også å vite at United må betale Pogbas agent, Mino Raiola, over 200 millioner kroner hvis overgangen skal gå gjennom.

United-direktør Ed Woodward skal ha droppet å reise med United på lagets turné til Kina, dette for å få i land Pogba-avtalen manager José Mourinho så sårt ønsker seg.

ESPN spurte nylig Pogba (23) hva han vil komme til å svare hvis José Mourinho, Uniteds manager, slår på tråden.

– Mitt svar ... Jeg vet ikke. La oss se, la oss se. For øyeblikket er jeg her (Juventus) og jeg er fornøyd med å være her. Men jeg vet ikke hvor jeg vil dra, sa franskmannen, som dro til Juventus fra nettopp United tilbake i 2012. (©NTB)

Personvernpolicy