Samferdselsdepartementet avslår Postens anbudsanke

Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Oslo (NTB): Samferdselsdepartementet avviser klagen fra Posten etter at transportselskapet Kvikkas ble tildelt kontrakten for å levere aviser på lørdager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Posten er sterkt kritisk til avgjørelsen, skriver Klassekampen.

– Kvikkas har, slik vi ser det, ikke dokumentert at de er i stand til å gjøre oppgaven. Samferdselsdepartementet burde derfor avvist tilbudet deres, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten til avisen.

Kvikkas, et firma med åtte ansatte basert i Ålesund, har med seg Nordpost som underleverandør. Selskapet sier de forstår at Posten klagde på tildelingen, men legger til at de ikke burde undervurdere Kvikkas.

– Hvis Posten mener vi er uegnet, så skal vi vise dem noe annet, sier daglig leder Stig Kleive.

De to selskapene var de eneste som la inn anbud da anbudskonkurransen ble utlyst 21. januar. Kontrakten gjelder i to år fra november. Postomdeling på lørdager tok slutt 28. januar. Siden da har posten hatt en midlertidig ordning, men denne blir lagt ned i november. (©NTB)

Personvernpolicy