Norrköping-Udjus: – Rosenborg er en gigant

Tidligere Brann-keeper Kenneth Udjus ser fram til å møte Rosenborg på hjemmebane. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix.
Tidligere Brann-keeper Kenneth Udjus ser fram til å møte Rosenborg på hjemmebane. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Norrköping (NTB-Anders Møllersen): IFK Norrköping har ingen planer om å legge seg bakpå mot Rosenborg i onsdagens avgjørende kvalifiseringskamp i mesterligaen, forsikrer Kenneth Udjus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

33-åringen flyttet til Sverige i mai i år, etter å ha spilt hele karrieren sin i Norge. Dermed fikk keeperen også være med på Norrköpings comeback i mesterligaen, etter 16 års fravær.

– Det er disse kampene man gleder seg til som fotballspiller. Man har bare lyst til å komme i gang. Vi gleder oss, sier Udjus til NTB.

Den tidligere Brann-, Lillestrøm- og Sogndal-keeperen har hatt slitt med en trøblete lyske tidligere i sesongen, men føler selv at han er godt rustet til å ta plass mellom stengene mot Rosenborg.

IFK-trener Jens Gustafsson har valgt å satse på 19-åringen Andreas Vaikla, men estlenderen har vist varierende form i det siste.

– Jeg er usikker. Vi får ikke vite laget før på kampdagen. Alle keepere vil spille, men jeg respekterer trenerens valg, forklarer Udjus kvelden før mesterligahymnen skal spilles på Nya Parken i Norrköping. (©NTB)

Personvernpolicy