Politimann drept i Kansas

Kansas City (NTB-AP): En politimann ble skutt og drept i Kansas City i USA tirsdag, mens han lette etter en mistenkt etter en skyteepisode.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før klokken 14 tirsdag ettermiddag fikk Robert Melton øye på en person som passet beskrivelsen på den han lette etter. Melton kjørte opp til vedkommende, men før han kom seg ut av bilen, begynte den andre personen å skyte. Melton ble truffet av flere skudd. Han ble kjørt til et sykehus, men livet hans sto ikke til å redde.

Den mistenkte skytteren ble pågrepet fem minutter senere, et kvartal unna der Melton ble skutt. Vedkommende ble avhørt tirsdag kveld sammen med en annen person som var mistenkt i den saken Melton opprinnelig rykket ut for å etterforske. Ytterligere en person ble brakt inn av politiet, men er sjekket ut av saken.

Melton er den andre politimannen som er skutt og drept i Kansas City i delstaten Kansas hittil i år.

– Det er mye smerte og splittelse i samfunnet og nasjonen vår for tiden, sier ordfører Mark Holland etter drapet. (©NTB)

Personvernpolicy