Stabæk satser alt på Ordinas

Stabæks trener Toni Ordinas avbildet under eliteseriekampen mellom Stabæk og Brann på Nadderud stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Stabæks trener Toni Ordinas avbildet under eliteseriekampen mellom Stabæk og Brann på Nadderud stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Toni Ordinas er ingen vikarløsning i Stabæk. Spanjolen ønskes videre som hovedtrener i mange år framover.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Halvannen uke er gått siden Stabæk skilte lag med Billy McKinlay. Skotten ble erstattet av Ordinas, som rykket opp etter fire år som juniortrener. Ansettelsen er ikke av det midlertidige slaget.

– Det er ikke diskutert noe annet. Vi håper Toni er trener i Stabæk i mange år framover, sier sportssjef Inge André Olsen til NTB.

– Er han rett mann til det?

– Det tror jeg definitivt. Timingen var riktig. Vi måtte gjøre en endring, og da var det egentlig ikke så veldig mange andre navn vi diskuterte. Toni kommer til å gi alt av seg selv for at spillerne skal prestere gode kamper og spille underholdende fotball.

Ordinas fikk en drømmestart på sin nye trenertilværelse. Etter kun én trening ledet han Stabæk til 2-1-seier over Lillestrøm. Søndag så han laget sitt komme tilbake fra 0-1 i 1-1-kampen hjemme mot Brann.

Personvernpolicy