Meny

Politiet etterlyser vitner etter vannscooterulykke ved Frøya

En ung mann er innlagt på St. Olavs hospital etter en vannscooterulykke i Trøndelag søndag. Mannen på bildet har ingenting med ulykken å gjøre. Illustrasjonsfoto: Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mausundvær (NTB): Politiet etterlyser vitner etter at en mann i slutten av tenårene ble fløyet til sykehus med alvorlige skader etter en vannscooterulykke vest for Trondheim søndag.

Litt før klokken 23 opplyser St. Olavs hospital i Trondheim at mannen er lagt inn på intensivavdelingen. Sykehuset beskriver skadene hans som meget alvorlige.

– Siden vi ikke har anledning til å prate med mannen på grunn av hans helsetilstand, ønsker vi å få kontakt med vitner i området, som kan forklare hendelsesforløpet, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Trond Hangaas, til NTB søndag kveld.

Mannen ble fløyet til St. Olavs etter å ha blitt funnet drivende i sjøen ved Mausund i Frøya i Sør-Trøndelag søndag formiddag.

Politiet har tatt blodprøver av mannen. De etterlyser også den gule vannscooteren tenåringen benyttet, som de ønsker å undersøke. Politiet tror noen har tatt den med til land uten å ha meldt fra.

Foreløpige opplysninger tilsier at mannen var alene da ulykken skjedde. Politiet fikk melding om en vannscooter som drev fire-fem hundre meter fra land rundt klokken 14.30. Mannen ble funnet av den samme melderen, som var en båtfører med legeutdannelse. Han startet hjerte- og lungeredning og fikk fraktet den unge mannen inn til land. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus