Meny

Skandale-keeper med historisk rekord

USA-keeper Hope Solo med det amerikanske flagget etter OL-seieren i 2012. Foto: Tobias Röstlund / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chicago (NTB-AFP): USA-keeper Hope Solo holdt buret rent for hundrede gang i en landskamp lørdag, da amerikanerne slo Sør-Afrika 1-0 i oppkjøringen til Rio-OL.

34-åringen har vært mye omtalt i mediene de siste årene for lekkede nakenbilder, posering for magasiner og utenomsportslige skandaler, men lørdag skrev keeperen seg inn i historiebøkene da hun i sin 197 landskamp holdt nullen for hundrede gang.

De amerikanske kvinnene er regjerende olympiske mestere, og hadde full kontroll mot Sør-Afrika i en av deres treningskamper før mesterskapet i Brasil.

De 19.272 tilskuerne på Soldier Field fikk se Solo ta sin 150. seier i karrieren da Crystal Dunn ble matchvinner med sin scoring i det 35. minutt.

Sør-Afrika hadde to skudd på mål i løpet av kampen, og veteranen hadde ingen problemer med å redde begge to. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus