Meny

Rallybil kjørte på tilskuere, spedbarn sendt til sykehus i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rally Edane utenfor Arvika er stanset inntil videre etter at en rallybil havnet blant publikum. Minst fire personer, blant annet et seks måneder gammelt spedbarn, ble skadd i ulykken, melder Nya Wermlands-Tidningen.

– Vi er akkurat kommet til plassen. Vi har et ambulansehelikopter på plass, samt at et norsk ambulansehelikopter er på vei hit, sier redningssjef Lars-Erik Karlsson.

Ulykken skjedde like før klokken 14 lørdag. Bilen skal da ha kjørt inn i en tilskuermengde som sto i veikanten. Alle de skadde er ved bevissthet, men en eldre kvinne skal ha blitt alvorlig skadd. Kvinnen er sendt til Centralsjukhuset i Karlstad sammen med en eldre mann. Spedbarnets skadestatus er ukjent, men det er sendt med ambulansehelikopter til Ullevål sykehus. Kvinne som bar barnet skal ikke ha trengt legehjelp.

– Personene som kjørte bilen er selvsagt i sjokk, men skal ikke ha fått noen fysiske skader, sier Karlsson.

Det er uklart om konkurransen tas opp igjen, eller om hele helgens arrangement blir avlyst etter den dramatiske hendelsen. Rallybilen som var involvert i ulykken er beslaglagt av politiet. Rally Edane blir i år arrangert for sjette gang.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus