Meny

Tutta klarte cuten og beholdt plassen

Tross en elendig start på runde to, beholder Suzann Pettersen plasseringen fra dagen før. Arkivfoto: Kelvin Kuo / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

San Martin, California (NTB): Suzann Pettersen gikk fredagens runde i US Open to slag over par. Det var nok til å klare cuten og unngå å rykke ned på resultatlisten.

Det er de sørkoreanske spillerne som dominerer så langt i turneringen. Lee Mir-im gikk første runde hele åtte slag under par torsdag. Fredag ble det to over par for henne, mens landskvinne Park Sung-hyun gikk seks under par og overtok ledelsen med åtte slag under par hittil i årets US Open. Lee rykket ned på andreplass, som hun deler med Amy Yang, også hun fra Sør-Korea. De to ligger to slag bak Park og ett foran koreanskfødte Lydia Ko fra New Zealand på fjerdeplass.

Vi må helt ned på en 38. plass for å finne Suzann Pettersen. Det er samme plassering som hun hadde etter dag én, og hun deler den nå med ni andre spillere. Tutta fikk en svært dårlig start på dagen med en dobbel bogey fulgt av en bogey på de to første hullene. To birdies omtrent halvveis i runden hjalp, men med ytterligere to bogeyer og en birdie endte hun to slag over par fredag. Med en første runde på par, ligger hun dermed totalt to slag over når turneringen er halvspilt. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus