Meny

Kamara med to nye fulltreffere

Ola Kamara scoret to mål for Columbus Crew i MLS søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kansas (NTB): Ola Kamara (26) scoret to nye mål for Columbus Crew, men det var ikke nok til å unngå 2-3-tap mot Sporting Kansas City i MLS søndag.

Den norske spissen er i storform i den amerikanske ligaen. Søndag scoret han kampens første mål i det 22. minutt da han satte ballen i mål fra kloss hold etter strålende forarbeid av Harrison Afful.

Like før pause hadde Kamara også en stor mulighet til å doble ledelsen, men avslutningen fra åtte-ni meter ble reddet av Kansas-målvakt Tim Melia.

Like etter hvilen ble kampen snudd på hodet da Columbus-midtstopper Tyson Wahl ble utvist etter at han felte Dominic Dwyer som bakerste mann. Benny Feilhaber satte staffen og utlignet for Kansas. Ikke lenge etterpå la Graham Zusi på til 2-1 etter en flott soloprestasjon.

Kamara var imidlertid ikke ferdiscoret for kvelden. Kvarteret før slutt ble spissen spilt fri av Tony Tchani. Fra skrått hold bøyde Kamara ballen vakkert i lengste hjørne. Scoringen var spissens sjuende på seks kamper fra start. I tillegg står han med fire innhopp.

Målet så lenge ut til å sikre 2-2 og ett poeng for Columbus, men akkurat i det kampuret hadde passert 90 minutter stanget Matt Besler inn seiersmålet for Kansas. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus