Kamara med to nye fulltreffere

Ola Kamara scoret to mål for Columbus Crew i MLS søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kansas (NTB): Ola Kamara (26) scoret to nye mål for Columbus Crew, men det var ikke nok til å unngå 2-3-tap mot Sporting Kansas City i MLS søndag.

Den norske spissen er i storform i den amerikanske ligaen. Søndag scoret han kampens første mål i det 22. minutt da han satte ballen i mål fra kloss hold etter strålende forarbeid av Harrison Afful.

Like før pause hadde Kamara også en stor mulighet til å doble ledelsen, men avslutningen fra åtte-ni meter ble reddet av Kansas-målvakt Tim Melia.

Like etter hvilen ble kampen snudd på hodet da Columbus-midtstopper Tyson Wahl ble utvist etter at han felte Dominic Dwyer som bakerste mann. Benny Feilhaber satte staffen og utlignet for Kansas. Ikke lenge etterpå la Graham Zusi på til 2-1 etter en flott soloprestasjon.

Kamara var imidlertid ikke ferdiscoret for kvelden. Kvarteret før slutt ble spissen spilt fri av Tony Tchani. Fra skrått hold bøyde Kamara ballen vakkert i lengste hjørne. Scoringen var spissens sjuende på seks kamper fra start. I tillegg står han med fire innhopp.

Målet så lenge ut til å sikre 2-2 og ett poeng for Columbus, men akkurat i det kampuret hadde passert 90 minutter stanget Matt Besler inn seiersmålet for Kansas. (©NTB)