Trump: – Systemet er fullstendig rigget

Republikanernes presidentkandidat Donald Trump mener FBI ikke kan unngå å anbefale tiltale mot Hillary Clinton i epostsaken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag ble Clinton intervjuet i tre og en halv time av det føderale politiet om epostkorrespondansen hun hadde under sin tid som utenriksminister. Hennes forklaring for FBI betyr ikke at hun kommer til å bli straffeforfulgt, men det mener Trump åpenbart at hun bør bli.

– Det er umulig for FBI å ikke anbefale påtale mot Hillary Clinton. Det hun gjorde var galt, skrev Trump på Twitter etter at det ble kjent at Clinton hadde forklart seg for politiet.

Senere hevdet Trump å ha fått vite at hans sannsynlige motkandidat i presidentvalget ikke kommer til å bli tiltalt.

– Det ble akkurat kunngjort av kilder at det ikke blir tatt ut tiltale mot skurken Hillary Clinton. Som jeg har sagt, systemet er fullstendig rigget, skriver den kontroversielle eiendomsmagnaten.

Clinton har vært i hardt vær siden det ble avslørt at hun brukte en privat epostserver i jobben som utenriksminister. FBI etterforsker serveren for å finne ut om klassifisert informasjon er blitt behandlet på riktig måte.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus