Coleman: – Vi tenker bare en kamp framover

Chris Coleman hadde mye å juble for i fredagens EM-kvartfinale. Wales' landslagssjef har ført laget sitt helt til semifinale. Foto: Carl Recine, Reuters / NTB scanpix
Chris Coleman hadde mye å juble for i fredagens EM-kvartfinale. Wales' landslagssjef har ført laget sitt helt til semifinale. Foto: Carl Recine, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Lille (NTB): Wales er tre timer fra en usannsynlig EM-tittel, men landslagssjef Chris Coleman nekter å tenke så langt fram, selv etter 3-1-seieren over Belgia i kvartfinalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har aldri tenkt på å vinne hele EM, og vi gjør det ikke nå. Først var målet vårt å gå videre fra gruppespillet, så var det å slå Nord-Irland, deretter å slå Belgia. Neste oppgave er Portugal. Vi tenker bare på den kampen, sa han på pressekonferansen fredag.

Han hadde en stor kveld da verdenstoeren ble satt på plass igjen, etter at Wales tok fire poeng fra Belgia i EM-kvalifiseringen.

– Det er ubeskrivelig, egentlig. For fire år siden var vi så langt unna dette som man kan være, men det vi har gjort er et stort eksempel for alle. Det viser hva man kan gjøre med tro og hard jobbing. Man trenger litt talent også, men det er ekstremt tilfredsstillende. Vi nyter hvert minutt, sa han.

De gule kortene til Aaron Ramsey og Ben Davies, som setter dem utenfor semifinalen, var et skår i gleden.

– Jeg er knust på vegne av Aaron, som har vært en av EMs beste spillere. Han er knust selv, men noen av gutta risikerte utestengelse, og vi var enige om at alle må gjøre det som skal til. Aaron gjorde det, og Ben Davies. De fortjener like mye som noen å spille semifinale, men de gjorde det laget trengte fra dem, sa han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus