Meny

God Tutta-start i Portland

Suzann Pettersen kjemper i toppen av ukens LPGA-turnering. Foto: Joe Nicholson, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portland, Oregon (NTB): Suzann Pettersen ligger på delt 9.-plass etter første runde av ukens LPGA-turnering.

Den norske golferen satte fem birdier i løpet av runden, men to bogeyer – blant annet på det siste hullet – gjorde at hun endte på tre slag under par.

Det holder til 9.-plass etter første dag. Pettersen er kun to slag bak annenplassen, men opp til lederen, det canadiske stjerneskuddet Brooke Henderson, skiller det fire slag.

For Caroline Westrup blir det en kamp om å klare cuten fredag. Med en runde to slag over par ligger hun akkurat ett slag under cut-grensen før annen runde starter.

For Tutta og resten av feltet er ukens turnering den siste før US Open. Pettersen har lenge sagt at det er turneringen hun har mest lyst til å vinne.

35-åringen har fremdeles til gode å gå til topps i en turnering denne sesongen. Hennes beste plassering så langt er en 6.-plass i starten av februar. Tutta har totalt 15 triumfer på LPGA-touren, to av dem er majorseirer. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus