Drapssiktet 43-åring undersøkes av psykiatere

Krimteknikere går rundt huset der en kvinne ble funnet drept på Evanger i Voss kommune i forrige uke. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Krimteknikere går rundt huset der en kvinne ble funnet drept på Evanger i Voss kommune i forrige uke. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Bergen (NTB): Den 43 år gamle mannen som er siktet for drapet på en 58 år gammel kvinne på Evanger i Voss kommune, skal undersøkes av psykiatere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påtaleansvarlig for etterforskningen, politiadvokat Eli Valheim, opplyser til VG at det er sendt melding til retten om å oppnevne to rettspsykiatrisk sakkyndige.

– Han har også gått med på en slik rettspsykiatrisk undersøkelse, bekrefter mannens forsvarer Rolf Knudsen. 43-åringen er varetektsfengslet i fire uker.

58-åringen ble funnet død i et bolighus på Evanger etter at en nabo ringte politiet på ettermiddagen torsdag 16. juni. Kort tid senere ble den 43 år gamle mannen pågrepet i nærheten.

Mannen er en nordmann som har jobbet som musiker. Den siste tiden hjalp han kvinnen med å pusse opp huset, og han bodde hjemme hos henne. Han er ikke tidligere straffedømt for alvorlig kriminalitet. (©NTB)

Personvernpolicy