Hollywood-stjernen Bellew tok WBC-tittelen

Hollywood-stjernen tony Bellew feiret VM-tittelen i cruiservekt etter å ha slått Ilunga Makabu knockout i annen runde i kampen som gikk i cruiservekt i World Boxing Council (WBC) søndag kveld. Foto: NTB scanpix / Reuters / Ed Sykes
Hollywood-stjernen tony Bellew feiret VM-tittelen i cruiservekt etter å ha slått Ilunga Makabu knockout i annen runde i kampen som gikk i cruiservekt i World Boxing Council (WBC) søndag kveld. Foto: NTB scanpix / Reuters / Ed Sykes Foto: NTB scanpix

Tony Bellew ble slått ned i første runde, men reiste seg mesterlig og sikret VM-tittelen i cruiservekt i World Boxing Council (WBC) søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kjente Hollywood-stjernen brukte ikke mange minuttene etter at han selv lå i kanvasen på å slå ut motstander Ilunga Makabu. Det skjedde allerede i den andre runden i kampen som ble bokset i Liverpool.

Det var på en måte «alle gode ting er tre» for Everton-tilhengeren Bellew som to ganger har tapt VM-tittelen i lett tungvekt. Han fulgte fint opp rollen fra boksefilmen «Creed», der han spilte mot Sylvester Stallone i 2015.

Det så ut som om 33 år gamle Bellew hadde kontroll da han plutselig ble truffet av en rett venstre fra Makabu i den første runden. Han kom seg opp og fortsatte kampen. I den andre runden gjorde han kort prosess med en kort venstre. Makabu var bevisstløs før han traff kanvasen og kampen var over.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus