Meny

Pettersen klatret, mens Westrup røk ut

Suzann Pettersen. Arkivfoto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ann Arbor, Michigan (NTB): Suzann Pettersen spilte seg opp sju plasser og ligger på en delt tiende plass etter andre runde i LPGA-turneringen i Michigan. Caroline Westrup klarte ikke cuten.

Westrup gikk en betydelig bedre andre runde og endte dagene ett slag over par. Hadde førsterunden hennes vært like god, ville hun vært med videre i turneringen, men fem slag over par i torsdagens runde satte en stopper for det. Dermed er denne turneringen over for hennes del.

Også Suzann Pettersen spilte klart bedre på turneringens andre dag. Hun åpnet med en eagle og før runde var ferdigspilt, hadde sto hun med tre birdies og en bogey. Torsdag spilte hun ett slag under par, slik at hun totalt ligger fem under etter to runder. Dermed klatrer hun til en foreløpig delt tiende plass.

Ariya Jutarnugan rykket opp fra andre til første plass fredag. Hun ligger nå elleve slag under par og leder med to slag på trekløveret So Yeon Ruy fra Sør-Korea og amerikanerne, Marina Alex og Christina Kim. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus