Meny

Fulle skoleelever i masseslagsmål i København

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

København (NTB-Ritzau): Flere ungdomsskoleelever i København valgte en fuktig avslutning på skolegangen i stedet for karameller og karneval. Det endte med at politiet måtte bryte opp et masseslagsmål.

Opptil 40 skoleelever barket sammen i Kongens Have i den danske hovedstaden, men nevekampen ble avbrutt før noen kom alvorlig til skade. Politiet opplyser at gemyttene dempet seg i løpet av kvelden.

– Ting er under kontroll igjen, og parken er stengt om kvelden. De fleste er jo helle rikke gamle nok til å komme inn på diskoteker, så nå er det rolig, sier operasjonsleder Henrik Stormer.

I Roskilde opptrådte en gruppe berusede unge mennesker truende da politiet ville anholde en ung mann for ordensforstyrrelse. Politifolkene ble dyttet og en av dem ble spyttet i hodet.

Politiet tilkalte forsterkninger og etter hvert ble det satt inn hunder for å gjenopprette ro og orden. Resultatet ble at to ungdommer ble bitt av politihunden. Fire personer er pågrepet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus