Trump vil ikke møte Sanders likevel

Donald Trump har ombestemt seg og vil ikke lenger møte Bernie Sanders til debatt. Foto. Jonathan Ernst / Reuters / NTB scanpix
Donald Trump har ombestemt seg og vil ikke lenger møte Bernie Sanders til debatt. Foto. Jonathan Ernst / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

San Diego (NTB-AP): Donald Trump sier han likevel ikke ønsker å møte Bernie Sanders til debatt og mener en duell mellom dem ville være upassende.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Nå som jeg er den antatte republikanske kandidaten, passer det seg ikke å stille til debatt mot en som kommer inn på andreplass, sier Trump.

– Uansett hvor mye jeg måtte ønske å debattere med Bernie Sanders, vil jeg vente og møte den som vinner i Det demokratiske partiet.

Helomvendingen kommer kort tid etter at Trump sa han veldig gjerne ville møte Sanders, selv om verken Trumps eller Sanders' posisjon var annerledes da enn den er nå. Trump hadde riktignok sin betingelser, men de gikk på at mediene måtte gi minst ti millioner dollar til organisasjoner som fremmer kvinnehelse. Statusen til motduellanten var tilsynelatende ikke et tema.

Sanders har likevel ikke gitt opp håpet om å møte Trump ansikt til ansikt foran TV-kameraene.

– De siste dagene har Trump sagt at han vil stille til debatt og nå vil han ikke stille. Jeg håper at han ombestemmer seg igjen og blir med. (©NTB)

Personvernpolicy