Meny

Flere hundre «Beliebers» demonstrerte i Argentina

Justin Bieber, her fotografert under den svært korte konserten i Chateau Neuf i Oslo i oktober i fjor. Etter kun én låt gikk superstjerna av scenen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Buenos Aires (NTB-AP): Hundrevis av Justin Bieber-fans tok lørdag til gatene i Buenos Aires for å kreve at myndighetene slipper tenåringsidolet inn i landet.

Fansen, som selv kaller seg «Beliebers», marsjerte inn foran domstolen i Buenos Aires og bar plakater som «Argentina trenger Justin».

Bakgrunnen for demonstrasjonen er at Bieber mandag skrev på Twitter at han har lyst til å spille i Argentina på sin kommende turné, men at det er umulig med mindre «rettstilstanden der endrer seg».

Popstjernen er innblandet i en rettslig konflikt i landet, og er anklaget for å ha bedt dørvaktene sine angripe en fotograf utenfor en nattklubb i Buenos Aires i 2013.

En av demonstrantene sier at hvis dommeren i saken «har et hjerte» vil han la Bieber opptre i Argentina. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus