Meny

– Mourinho blir ny Manchester United-manager

BBC melder lørdag kveld at José Mourinho blir Manchester Uniteds nye manager. Foto: Andrew Couldridge, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB): Kort tid etter at Louis van Gaal og Manchester United sikret seieren i FA-cupfinalen, meldte flere britiske medier at José Mourinho tar over laget.

Mourinho har vært uten jobb siden han fikk sparken i Chelsea i desember, men nå mener BBC , Sky og andre å vite at portugiseren er klar for nye oppgaver i Manchester United. Han har lenge vært linket til klubben.

Avgjørelsen om å bytte ut van Gaal skal ha blitt tatt før nederlenderen ledet United til seier i FA-cupfinalen der Crystal Palace var motstander. Etter kampen avslo nederlenderen å kommentere sin framtid.

Da van Gaal ble spurt om han regner med å beholde jobben, gestikulerte han mot FA-cuptrofeet på bordet foran seg.

– Jeg viser dere trofeet, men jeg diskuterer ikke dette med mine venner i mediene, som allerede har gitt meg sparken i seks måneder, sa han syrlig.

Mourinho var lørdag på boksekamp i London, der han så tungvekteren David Haye møte Arnold Gjergjaj. Da Press Association ba ham om å kommentere meldingene, avslo han. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus