Meny

Zlatan takket for seg med to mål og cuptittel

Zlatan Ibrahimovic jubler for scoring i sin siste kamp for Paris Saint-Germain, da Marseille ble slått 4-2 i cupfinalen lørdag. Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saint-Denis (NTB-AFP): Zlatan Ibrahimovic scoret to mål og la opp til et tredje i sin siste kamp for Paris Saint-Germain. Det ga 4-2-seier over Marseille i cupfinalen.

– Jeg er veldig glad for å vinne min siste kamp med dette fantastiske laget. Vi har jobbet hardt i fire år. Det var et utrolig eventyr for meg, særlig når man vet hvordan ting var da jeg kom og hvordan de er nå, sa svensken.

– Oppdraget er fullført. Jeg lærte ikke å snakke fransk, men jeg har vunnet alt. Jeg kom, jeg så, jeg erobret.

Han ble byttet ut rett før slutt, til stående ovasjoner.

PSGs erkerival hang lenge med i finalen mot den suverene seriemesteren og ligacupvinneren, som var ute etter å fullføre en nasjonal trippeltriumf. Blaise Matuidi ga riktig nok PSG en tidlig ledelse på Stade de France, men innleide Florian Thauvin utlignet før det var spilt et kvarter.

Det var uavgjort til pause, men tidlig i annen omgang ble Matuidi felt av Nicolas Nkoulou, og Ibrahimovic omsatte straffesparket i en ledelse PSG aldri skulle gi fra seg. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus