Meny

Sjokktap for New York City i byderbyet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York (NTB): New York City gikk på et braktap da New York Red Bulls vant 7-0 i lørdagens byderby i fotballserien MLS.

Gjestene gjorde som de ville på Yankee Stadium i Bronx, der Dax McCarty (2), Bradley Wright-Phillips (2), Alex Muyl, Gonzalo Verón og Gideon Baah scoret målene. De tre sistnevnte kom alle inn som innbyttere i annen omgang.

Mikkel «Mix» Diskerud og Eirik Holmen Johansen var sannsynligvis fornøyde med at de ble sittende på reservebenken til New York City, for det var ikke mye gøy for dem som spilte.

Av hjemmelagets stjerner spilte Andrea Pirlo og David Villa fra start, mens Frank Lampard kom inn (for Pirlo) på stillingen 0-5, uten at det ble noe bedre.

New York City-manager Patrick Vieira beskrev første omgang som en «katastrofe».

Gjestene tangerte den største seiersmargin i MLS-historien. Los Angeles Galaxy slo Dallas Burn 8-1 i 1999, mens Chicago Fire slo Kansas City Wizards 7-0 i 2001. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus