Meny

Trump og Kelly begravde stridsøksen i intervju

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fox-journalist Megyn Kelly har intervjuet Donald Trump i Trump Tower, ni måneder etter debatten som startet en krangel mellom de to. – Et motbydelig, smiskende intervju, raser kommentator.

– Jeg respekterer deg for å ta kontakt. Jeg ville ikke gjort det selv. Og ikke minst at du kommer hit til Trump Tower, og ikke på nøytral grunn eller i Fox' lokaler – det ville vært noe annet, sier Trump i intervjuet.

Kelly var ordstyrer i den første debatten i Republikanernes nominasjonsvalg i august i fjor. I sitt første spørsmål til Trump konfronterte hun ham med forretningsmannens uttalelser om kvinner.

Les også: Donald Trump mener han ikke er dum og splittende

– Urettferdig

– Jeg syns det var urettferdig. Jeg opplevde det mer som en uttalelse enn et spørsmål. Det var det første spørsmålet jeg noensinne har fått i en debatt, og jeg tenkte «for et spørsmål», sier Trump.

Senere har Trump kommet med en rekke uttalelser om journalisten, og etter å ha blitt grillet i en debatt av Kelly, uttalte han følgende til CNN:

– Det kom blod ut av øynene hennes. Blod kom ut av ... hvor enn det var.

Les også: Donald Trump ønsker å forhandle med Nord-Korea

Må være tøff i tonen

Han har også kalt henne «bimbo» på Twitter.

– Sa jeg det? Å. Ok. Unnskyld. Men det er ikke det verste, du har vel blitt kalt verre ting enn det i livet, har du ikke? sier Trump.

Trump sier det er flere ting han kunne gjort annerledes i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat, men understreker at det er hans tøffe tone som har ført ham dit han er i dag.

– Hvis jeg ikke hadde oppført meg som jeg har, hadde jeg nok ikke klart det. Hadde jeg vært myk, eller presidentaktig, og ikke hadde kjempet tilbake, så hadde jeg nok ikke klart det, sier han.

Les også: Trump angrer ufin Twitter-melding

– Motbydelig, smiskende intervju

Selv om Kelly og Trump tilsynelatende har inngått våpenhvile, er kommentator i nettmagasinet Slate, Isaac Chotiner, ikke imponert over intervjuet.

«Megyn Kelly omfavner Donald Trump i et motbydelig, smiskende intervju», skriver han.

Også flere andre journalister har reagert på mangelen av kritiske spørsmål i intervjuet.

– Snart i Kelly-Trump-intervjuet: «Liker du iskrem?», «Favorittfarge?», «Backstreet Boys eller N*SYNC?», skriver Pete Catapano, redaktør i Salon, på Twitter.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus