Meny

Flere voldsepisoder på konsert i Ørsta

Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ørsta (NTB): Det gikk hett for seg da Vassendgutane holdt konsert på hjemmebane i Ørsta lørdag. Politiet stilte med ekstra mannskaper, som måtte håndtere flere voldsepisoder.

Rundt 2.000 personer hadde samlet seg i Kiwihallen for å høre på de lokale heltene, og politiet fikk altså nok å gjøre, melder TV 2. Klokken 23 smalt det for første gang, og en mann i 20-årene havnet i arresten etter å ha slått ned en annen person. Drøyt 20 minutter senere ble en person kjørt til sykehus etter å ha blitt skallet ned.

– Der har vi ikke pågrepet gjerningsmannen, men fornærmede vet hvem vedkommende er. Fornærmede er ikke alvorlig skadd, sier operasjonsleder Per Åge Ferstad i politiet på Sunnmøre.

Litt over midnatt ble en mann slått ned inne på konserten, og klokken 1.30 oppsto det en slåsskamp da to personer angrep en mann og en kvinne. I begge disse hendelsen fikk politiet raskt kontroll på de involverte.

I tillegg ble en festivalbuss ramponert og et bensinaggregat stjålet, og flere personer havnet i fyllearresten fordi de var overstadig beruset.

– Dette er ikke bra. Vi har sett veldig mye fyll og dårlig oppførsel, er operasjonsleder Ferstads oppsummering. (©NTB) (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus