Meny

Thailands konge fortsatt på sykehus

Verdens lengst regjerende monark, kong Bhumibol Adulyadej (88) av Thailand, blir behandlet for feber og en opphovnet lunge og knær, ifølge en uttalelse fra kongehuset lørdag. Her er han avbildet på en gate i Bangkok. Foto: Jorge Silva / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bangkok (NTB-DPA): Verdens lengst regjerende monark, kong Bhumibol Adulyadej (88) av Thailand, blir behandlet for feber, en betent lunge og betente knær, opplyser kongehuset lørdag.

Den 88 år gamle kongen har tilbrakt mesteparten av de siste årene i et sykehus i Bangkok, der han blir behandlet for ulike lidelser og viser seg svært sjelden offentlig.

Kongehuset opplyser at Bhumibol hadde feber, lavt blodtrykk og betennelse i sin høyre lunge og begge knærne tidligere denne uken.

Temperaturen og blodtrykket hans skal nå være normalt, men legene gir ham fortsatt antibiotika for å få bukt med betennelsen, het det.

Uro rundt kongens helsetilstand og den kongelige arverekken har bidratt til politisk usikkerhet i det militærstyrte Thailand som har vært i en politisk krise i en årrekke. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus