En kamp av gangen for Federer

Roger Federer overvant både motstanderen og sin vonde rygg i onsdagens kamp i Roma Masters, men det er uklart om han greier å spille neste runde. Foto: Stefano Rellandini, Reuters / NTB scanpix
Roger Federer overvant både motstanderen og sin vonde rygg i onsdagens kamp i Roma Masters, men det er uklart om han greier å spille neste runde. Foto: Stefano Rellandini, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Roma (NTB-DPA): Roger Federer testet sin vonde rygg da Alexander Zverev ble slått i 2. runde i Roma Masters i tennis onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Først etter oppvarmingen bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk. For meg var dette en viktig kamp på mange måter, sa den sveitsiske veteranen, som måtte droppe turneringen i Madrid forrige uke på grunn av ryggplagene.

– Målet mitt nå er å komme tilbake i god form. Jeg håper at jeg snart kan være 100 prosent, men jeg er langt fra det nå, så det er en jobb å gjøre. Jeg tar det dag for dag, turnering for turnering.

19-årige Zverev møtte verdenstoeren for første gang i kamp, men de har trent sammen i Dubai. Federer var for god for det tyske talentet og vant 6-3, 7-5.

Torsdag venter Federer igjen til oppvarmingen er unnagjort før han avgjør om han er i stand til å møte Dominic Thiem.

Onsdagens kamp var hans første siden kvartfinaletapet i Monte Carlo Masters midt i april. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus