Meny

54-åring døde etter å ha blitt tatt av snøskred i Rauma

Redninghelikopteret i Isfjorden der en 54 år gammel svensk mann ble tatt av snøskred i fjellet Kirketaket (helt t.h. i bildet) i Rauma kommune i Møre og Romsdal. Mannen døde av skadene lørdag kveld. Foto: Ottar Rydjord / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åndalsnes (NTB): En 54 år gammel svensk mann døde etter å ha blitt tatt av et snøskred i Isfjorden i Rauma kommune i Møre og Romsdal lørdag ettermiddag.

– Mannen, svensk statsborger, 54 år, omkom som følge av skredet. Pårørende er varslet. Han var på tur sammen med en svensk kollega, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt litt etter klokken 22 lørdag kveld.

54-åringen fikk førstehjelp av turfølget han var sammen med, og av helikoptermannskaper som kom til stedet. Men livet sto altså ikke til å redde.

Han ble hentet med redningshelikopter og fløyet til sykehus.

Skredet gikk mellom Kavlisetra og Kyrkjetaket. Til sammen var det to grupper i fjellet da skredet ble utløst. Det ble raskt avklart at ingen andre var tatt av skredet. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus