Meny

Stygg skade inspirerte Sevilla

Taison (til v.) og Sjakhtar Donetsk tok første stikk i europaligasemifinalen mot Sergio Escudero og Sevilla. Foto: Gleb Garanich, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lviv (NTB): Sjakhtar Donetsk vendte et tidlig baklengsmål til ledelse og så ut til å ligge best an i kampen om finaleplass i europaligaen, men en sterk avslutning ga Sevilla 2-2 torsdag.

Dermed tar de to siste års turneringsvinner med seg to bortemål hjem til Andalucía og har alle kort på hånden før returkampen i semifinalen neste uke.

Det så ut til å bli Sjakhtars dag helt til den danske innbytteren Michael Krohn-Dehli pådro seg en stygg skade etter 70 minutter. Etter at han ble båret ut med sterke smerter i kneet, dominerte Sevilla plutselig og skapte sjanse på sjanse.

Det var dermed fullt fortjent da Kévin Gameiro i det 82. minutt utlignet på straffespark. I minuttene før det hadde belgieren misbrukt flere kjempesjanser.

– Vi er alle bekymret for hvordan det går med Michael, sa Vitolo etter kampen.

– Vi måtte kjempe veldig hardt for uavgjort, mot et godt lag. Vi vet at det ikke blir lett i returkampen, la han til. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus