Meny

Volvo-nestor (81) far på ny

Tidligere Volvo-sjef Pehr G. Gyllenhammar (81) har fått besøk av storken for femte gang. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pehr G. Gyllenhammar har blitt far for femte gang. Den spreke finansmannen fyller 81 i dag.

Den tidligere direktøren og styrelederen for Volvo fikk sitt femte barn, en jente, i januar. Jentas mor er den britisk-kanadiske doktoren i psykologi Lee Welton Croll (42), melder svenske Aftonbladet.

Paret giftet seg i 2003, og bor i Sverige og Storbritannia. Da han var gjest på «Skavlan» i 2014 fortalte den tidligere Volvo-sjefen at han møtte sin nåværende kone under en flyreise.

Gyllenhammar har vært gift tre ganger. Han giftet seg først med Christina Enellau i 1959, og var sammen med henne til hennes død i 2008. I perioden 2010-2012 var han gift med travsportsjournalisten Christel Behrmann, skriver Aftonbladet.

Hans fire barn fra første ekteskap er i dag i alderen 54-47 år.

Gyllenhammar og Welton Croll har ikke ønsket å kommentere fødselen.

Gyllenhammar er en svensk næringslivsprofil og politiker (Folkpartiet). Han var administrerende direktør i AB Volvo fra 1971 til 1983, og selskapets styreleder fra 1983 til 1993 (Kilde: svenske Wikipedia).

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus